Verkooppunten

Leuk dat je wilt weten waar het boek Beertje het is bedtijd! te koop is. Het boek is onder andere verkrijgbaar in mijn webshop. Als je het via mijn webshop aanschaft, help je me extra om mijn droom van een boekenreeks te realiseren. Daarnaast is het ook verkrijgbaar bij onderstaande verkooppunten.

Na 2 keer lezen stond dit boekje al met stip op 1 voor onze dochter van 3. Ze vraagt er iedere dag naar. Ze vindt het leuk om er zelf in te bladeren, fijn stevig boekje. Maar ook erg leuk als het voorgelezen wordt en ze de opdrachtjes uit kan voeren. Onze zoon van 5 vindt het ook nog steeds leuk.

MIRRiN

“Mijn zoontje van 22 maanden is heel enthousiast over dit boekje, hij begrijpt alles en doet actief mee. Dat is zo leuk van dit boekje, het is echt inter actief en ook nog eens leuk geschreven en getekend. Een aanrader!”ELFI

“Een heel leuk en leerzaam boek waarin kinderen echt betrokken worden in het verhaal. De opdrachtjes zijn eenvoudig en herkenbaar. Hoe vaker je samen leest, hoe leuker je het kunt maken. Het boek is van goede kwaliteit, de illustraties kleurrijk en aantrekkelijk voor kinderen. Op naar een volgend verhaaltje van Beertje!”

HOI-SUM

Shopping Cart